Mijn puntenlijst

Relatie / Relaties met anderen       9

Financiën                                         8

Werk                                               9

Gezondheid                                      7

Je ziet wel dat het eigenlijk super goed gaat met me. Er zijn altijd verbeterpunten, er is altijd een verlangen. Op dit moment scoor ik op gezondheid het laagst en dat heeft te maken met mijn gewicht. Mijn gewicht is hetzelfde als 3 jaar geleden en toen scoorde ik op Werk, Relatie en Financiën lager dan nu. Ik heb dus flink gewerkt aan deze 3 gebieden. Nu wordt het tijd om te werken aan mijn gezondheid. Het is geen intentie meer om te werken aan mijn gewicht, het is een groot verlangen die ik nu in werkelijkheid ga brengen.

Oh men oh men, wat voel ik een weerstand terwijl ik de laatste zijn schrijf.

  • Ik heb er helemaal geen zin
  • Het is toch goed zo
  • Ach het is altijd iets
  • Wees blij met de rust die je nu hebt

Dat is mijn ego die aan de haal gaat. Je ego wil je namelijk altijd op de plaats houden waar je nu staat. Ik ben gestart, doe jij het komend jaar met me mee?

Ik durf hardop te zeggen dat ik super goede coach ben. Ik herken jouw overtuigingen als geen ander. Ik weet precies je pijnpunten te benoemen en je inzichten en handvatten te geven voor jouw next level. Ik weet persoonlijke groei leuk te maken bij anderen.

Wat gaan we doen?

Ik ga je een jaar lang coachen. Ik help jou op het gebied van je overtuigingen en geef je handvatten voor je eerst volgende logische stap. We gaan elkaar helpen door gezonde gerechten te delen. We gaan onze successen vieren. We hebben een besloten groep waar we elkaar motiveren, elke week weer.

Ik ben geen voedingsexpert, anders was ik ook niet te zwaar ;>) Als jij mee wil doen aan dit programma dan doe je mee, omdat je afscheid wil nemen van je oude overtuigingen. Je wil jouw nieuwe waarheid gaan leven. Jij wil je mindset veranderen en hierdoor verandert je leven. Alle veranderingen starten IN jou. Je voelt dat je dit niet alleen wil doen, daarom kies je voor dit programma.

Wil jij ook afscheid nemen van overtuigingen als

  • Afvallen is moeilijk, afvallen is saai
  • Ik hoef maar iets te doen en ik kom weer aan
  • Ik heb levenslang, mijn gewicht is een strijd

Op het gebied van geld, relatie en werk heb ik mijn nieuwe waarheid al aangenomen. In mijn online omgeving leer ik anderen hoe zij hun nieuwe waarheid kunnen leven. Ik ben onwijs gelukkig en ik streef er nu naar om op alle vlakken een 8 of hoger te scoren.

Je creëert je leven met je eigen waarheid. Jouw overtuigingen bepalen je keuzes en je keuzes bepalen je realiteit. Wil jij anders, dan is het zaak dat jij je mindset verandert. Dat er IN jou iets verandert, zodat je realiteit ook verandert. Je hebt een coach nodig om je eigen overtuigingen te achterhalen. Jouw huidige waarheid is namelijk logica voor je, omdat je dit al jarenlang leeft. Je nieuwe waarheid is een blinde vlek die jij nu nog niet ziet. En wij gaan samen deze blinde vlek weg poetsen, zodat deze zichtbaar voor je wordt. Zodat jij jouw nieuwe waarheid gaat leven.

Doe jij met me mee?

Ik zou het eigenlijk gratis moeten doen zegt mijn ego, want ik ben geen voedingsexpert en ik ben zelf nog niet slank. Maar mijn gevoel zegt van niet. Ik ben een mega goede coach en ik ga je niet alleen helpen met je gezondheid en gewicht, maar ook op het gebied van Relatie(s), Financieel en Werk. Want het een kan niet zonder het ander. Overtuigingen laten je zien dat hoe jij het een doet, zo doe je ook het ander. Diep liggende overtuigingen komen naar boven, die vaak niks met je voedsel te maken hebben. Verder sta ik er niet achter dat het gratis zou zijn, omdat ik alleen mensen in het programma wil die er VOL voor gaan. Geen mensen die een instelling hebben “lijkt me wel leuk” en er vervolgens niets mee doen. Het gaat namelijk iets van je vragen en jij mag de bereidheid voelen om ervoor te gaan.

10, 20, 30, 40 euro ik vind het allemaal ECHT te weinig. Ik wil mensen met committent aantrekken.

Omdat het de start is van een nieuw programma… Omdat ik zelf behoor tot de proefpersonen

€47,- gaat het programma kosten. Voor een HÉÉL jaar! En als je voor 1 juni instapt dan krijg je een hele speciale bonus….

Ook een HÉÉL jaar gratis toegang tot de online community. Dit is een waarde van meer dan €300,-. Deze staat al boordevol online trainingen. Wat wordt dit een transformatiejaar voor JOU! Werk, Relatie(s), Gezondheid en Financieel. Op alle vlakken ga jij vooruitgang merken. Het verandert heel je leven.

Wat ik mee heb gemaakt, gun ik jou ook. Gun jezelf deze stap. Gun jezelf Meer GELUK, VERTROUWEN en VRIJHEID in je leven. Alles start met Mindset en ik wil je graag deze handvatten geven.

Ken jij iemand die dit programma ook enorm kan gebruiken, stuur dit dan door. Samen staan we NOG sterker.

Schrijf je nu in!

Ja, IK DOE MEE!