Interview met Ivonne van Dis, de leukste Businessreader van Nederland

Ivonne heb ik vorig jaar na de zomer leren kennen. Samen volgde we een cursus om onze business coaching verder uit te breiden. Het voelt goed om met Ivonne te sparren, het voelt voor mij dat we op hetzelfde level zitten. Ze kan me mega goed coachen, wat voor mij nog dode hoeken zijn, weet zij ze voor mij zichtbaar te maken.

“Creëren vanuit stilstand”. Ik vergeet het nooit meer, het is mijn grootste inzicht ooit. Ik dacht dat ik altijd iets moest doen, om ergens te komen. Of dat ik actie in mezelf moest nemen om iemand te mogen zijn. Maar juist verandering ontstaat wanneer je in het NU bent. Je kunt alleen creëren vanuit stilstand.

En ik begrijp dat dit voor sommige echt als wartaal over komt. Juist weet Ivonne spirituele taal om te zetten naar woorden voor rationele mensen. Zodat ieder begrijpt wat hun volgende stap is voor hun next level. Ze weet de juiste voorbeelden uit de praktijk te benoemen, zodat je de kwartjes bij jezelf hoort vallen. Als jij inzicht wil over waar je nu staat en waar je heen wil, dan is Ivonne DE persoon bij jij mag zijn. Je krijgt inzichten en inspiratie over jouw mooiste weg die jij mag bewandelen.

Wie is Ivonne?
Ivonne heeft lange tijd in Frankrijk gewoond samen met haar man. Toen ze haar studie had afgerond verhuisde ze van Nederland naar Frankrijk, ze was toen 26 jaar.

Samen met haar man runde ze een bedrijf in sportevenementen. Sportclubs uit heel de wereld, huurde hun in voor het organiseren van een prachtig sportevent. Het was hard werken, ze maakte lange dagen. Wanneer er een event was dan kwamen teams uit heel de wereld over. Aan het einde van zo’n event wist ze zelf even niet meer welke taal ze nog moest spreken. Aangezien ze Nederlands, Duits, Engels, Spaans en Frans moest spreken.
Ook heeft ze 2 jaar Engelse les gegeven in Frankrijk.

In 2007 gingen ze weer terug naar Nederland. Haar oudste kind mocht naar de middelbare school in Nederland.
Ze werd office Manager bij een advocatenkantoor, ze wist al snel dat ze hier niet lang wilde werken. Het leek Ivonne leuk om mensen te helpen die uit het buitenland hier kwamen en die verder te helpen met taal en andere barrières. Ze besloot om een gecertificeerde coachopleiding te volgen.

In 2009 startte Ivonne haar eigen coach bedrijf. Ze volgde hierna nog een opleiding Intuïtieve ontwikkeling. Dit was speciaal voor healing en reading.

In 2016 gingen Ivonne en haar man uit elkaar. De “big why” om haar bedrijf nog meer succesvol te laten zijn werd steeds groter. Haar bedrijf kreeg steeds meer vorm en ze trok steeds meer en meer haar ideale klant aan. Dit ging echter niet direct vanzelf. Ze is een echte ondernemers-mindset gaan creëren. Ze is de angsten gaan aankijken en dwars door blokkades heen gegaan. Haar big why, haar verlangen werd groter dan haar angst. En dit heeft haar echt laten groeien als ondernemer.

Ze wilde alles zelf doen op het begin, ze heeft enorm geïnvesteerd in zichzelf en haar business. Ze heeft zich enorm moeten verantwoorden naar anderen toe, maar ze heeft geluisterd naar eigen gevoel. Met veel vallen en opstaan is haar bedrijf gegroeid. Ze heeft nu een bedrijf wat staat. Ze kent haar ideale klant en richt zich volledig op wat ze het allerliefste doet.

Ivonne geeft Business readingen. Ze leest de energie van een bedrijf. Alles is energie. Als je een ijsberg hebt, dan wordt er met de meeste bedrijfsscans gekeken naar alles wat boven water staat. Ivonne kijkt naar de ijsberg onder water. Wat blokkeert er bij het bedrijf? Wat wordt er wel al gevoelt, maar wat is nog niet zichtbaar? Waar mag het bedrijf heen om zichtbaar boven water te komen?

Ondernemers die op zoek zijn naar inzichten. Ondernemers die al een bedrijf hebben, maar op zoek zijn naar iets nieuws. Wat moet ik nu doen? Hoe mag mijn nieuwe product, lijn, bedrijf eruit zien? Hoe mag het heten? Zichtbaarheid en meer kunnen ondernemen vanuit flow en intuïtie.
Hoe kan het nog vollediger worden? Vanuit dankbaarheid kijken wat er al is en dan bekijken wat er nog meer mogelijk is.

Voornamelijk via netwerken ontvangt Ivonne haar meeste klanten. Ze kan het beste uitleg geven wat ze doet, wanneer ze in contact is met mensen.

Het is een on- en offline programma van een half jaar. Hierbij ontvang je elke 6 weken een businessreading en een coachingsgesprek van een uur. En tussentijds krijg je coachingsgesprekken van een half uur om mensen net die extra motivatie te geven die ze nodig hebben.
Verder krijgen ze toegang tot een online training die ze zelf kunnen volgen.

Ivonne wordt de bekendste businessreader van Nederland. Ze gaat gebeld worden door CEO’s van grote bedrijven. Directeuren gaan haar om advies vragen wanneer ze even vast lopen. Ze gaat de CEO’s helpen met welke stappen ze het beste kunnen zetten.
Ivonne helpt graag mensen met ambitie, die alles uit zichzelf willen halen.

Oprah Winfrey, Frederick Dodson, Eelco de Boer en Robert Scheinfeld geven Ivonne veel inspiratie. Ivonne en ik hebben elkaar ook eens getroffen tijdens het event van Eelco de Boer. Heerlijk hoe we 3 dagen lang ons zelf zo blij kunnen maken met nieuwe inspiratie. Volle moed en zin om weer verder te gaan in onze business.

Wat wil Ivonne startende ondernemers meegeven?
Ondernemen is het mooiste wat er is. Je komt jezelf opnieuw en opnieuw weer tegen.
Het is heel spannend om je kwetsbaar op te stellen en om zichtbaar te zijn. Als je meer bezig gaat houden met jezelf i.p.v. een ander dan gaat je dat zoveel energie opleveren. Deze energie kan je weer steken in je bedrijf. Het is zaak om met jezelf bezig te zijn, wanneer je wil ondernemen en je bedrijf wil laten groeien.

Blijf bij jezelf. Volg je intuïtie. Vind je eigenheid en omarm dat. Dan kun je vanuit leegte vanuit jezelf kijken, naar de volheid van het leven.
Richt je minder op prikkels van buitenaf en focus op wat je hier te doen staat.

Je mag dingen meemaken, door weerstand heen gaan om vervolgens te kunnen groeien. Om te staan en te zijn waar je heen wil.

Ivonne heeft een super tof nieuw programma “DIVINITY IN BUSINESS”. Je ontvangt een 6 maanden programma, elke maand een reading en adhv de reading elke 14 dagen coaching. Verder heb je toegang tot het online programma om hart van de ondernemer te verbinden met het hart van de onderneming.

Lees meer over Ivonne via haar website.

Of volg Ivonne via;
Facebook
Instagram